Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejlesztőjáték forgalmazók képes leírás - Fejlesztő játék.tlap.hu
részletek »

Fejlesztőjáték forgalmazók - Fejlesztő játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fejlesztojatek.tlap.hu » Fejlesztőjáték forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 13 db
Ajándék webáruház

Ajándék webáruház

Az ajándékozás lényege hogy olyan meglepetést kapjon a kiválasztott, amire tényleg vágyik. Miért válasszon ajándékot a mi webáruházunkból? Mert garantáltan kiváló minőségű termékeket ajánlunk. Kínálatunkban új stílusú, divatos, mintás pólók, és különböző ajándéktárgyak széles választékát találja. Mintáink közt megtalálhatók: kutya, ló, macska, military, aligátor, sci-fi, farkas, tengeri állatok és még sok más izgalmas grafika. A pólók anyaga 100% beavatott pamut, amely mosás során nem megy össze és nem nyúlik ki, a játékokat pedig a német Legler cég szállítja részünkre, melyek a legmagasabb biztonsági és egészségügyi követelményeknek is megfelelnek.

Dioné Nagykereskedés

Dioné Nagykereskedés

A cég 2001-ben alakult, azzal a céllal, hogy Magyarországon minőségi német és osztrák gyártók termékeit forgalmazza és a magyar vásárlóknak magas színvonalú európai termékeket biztosítson. A Dioné Nagykereskedés 2002-től kizárólagosan képviseli a HABA, Gowi, Scratch, Holztiger és AedesArs cégeket Magyarországon. Ezeknek a gyártóknak a termékei egyre szélesebb körben ismertek és keresettek. A jobb játék-és bababoltok kínálatában mindenhol megtalálhatók.

Fejlesztő játékbolt

Fejlesztő játékbolt

A Tudatos Szülő Nevelési Módszer kidolgozója Deákné B. Katalin, akinek nevéhez sok gyermekneveléssel és -fejlesztéssel kapcsolatos kiadvány fűződik. Ezek közül a legnépszerűbb az Anya, taníts engem! című könyv. A módszer lényege a szülők tevékeny részvétele a gyermeknevelésben, -fejlesztésben.

Hobla

Hobla

Termékpalettánk széles választékot nyújt minden korosztálynak, fiúknak-lányoknak egyaránt. Több fejlesztő eszközünk mind az egészséges, mind a fogyatékkal élő gyermekek számára ajánlott. Kapcsolattartóink intézményekben (bölcsődék, óvodák, iskolák) tartott bemutatók alkalmával lehetőséget biztosítanak arra, hogy Ön személyesen is megismerhesse és kipróbálhassa termékeinket. Folyamatosan bővülő árukínálatunkban megtalálhatóak kül- és beltéri, kreatív, készségfejlesztő játékok, járművek, sport- és mozgásfejlesztő eszközök, fa bútorok, valamint egyre több egyedi tervezésű termék.

Játékliget

Játékliget

A Játékliget Logikai és Készségfejlesztő játékbolt készségfejlesztő játékok széles választékával várja az érdeklődőket. A gondosan összeválogatott játékok gazdagítják a gyermekek érzelemvilágát és fejlesztik többek között kézügyességüket, finommotorikájukat, vizuális- és mozgáskultúrájukat, térészlelésüket és szókincsüket. A webshopban számos hazai és külföldi játékgyártó terméke közül választhatnak az érdeklődők, a játékok nagy része az Ajkán található üzletben kipróbálható, így nem csak a szép, mutatós papírdobozok alapján kell döntést hozni vásárláskor. A bolt kínálatában fejlesztő eszközök, logikai játékok, óvodai bútorok, egyszemélyes, illetve társasjátékok, építő játékok, fajátékok, járgányok, valamint könyvjellegű termékek szerepelnek. Az internetes oldalon lehetőség van árkategóriák, életkor, valamint játék típusa vagy gyártó szerint történő keresésre. Mindezen felül a Játékliget munkatársai személyesen vagy online szülőknek szóló ötletekkel, tanácsokkal is segítik az érdeklődőket. A széles termékpalettán kívül a Játékliget egyéb szolgáltatásokat is ajánl: helyszíni játékbemutató az oktatási intézményeknek, születésnapi partyötletek, játékkölcsönző szolgáltatás.

Játékpalota

Játékpalota

Barbie kutyus fürdető Littlest Pet Shop Tündéri csúszda készlet és egyéb elsősorban kisebb gyerekek részére ajánlható játékok kínálata sok-sok vicces és ötletes egyedi készítésű termékek és játékok közül válogathat az oldalon.

Kockajátékok

Kockajátékok

Az 1980 évektől fogva a 'Bűvös kocka', Rubik Ernő nagyszerű találmánya, amely a világon nagy népszerűségnek örvend. Nem tudunk olyan országot mondani, ahol ne játszanának vele gyerekek és felnőttek ezrei tízezrei. Nincs olyan magyar háztartás ahol ne lenne legalább egy picike kocka. A retro korszakát élő játék újabb és modernebb kivitelben is megvásárolható, hogy a XXI. századi igényeknek is eleget tehessen.

Kreatív játék webáruház

Kreatív játék webáruház

Üzletünkben hatalmas választékban találod a Schleich, Brio, Plan Toys, Janod és Teddykompainet márkák játékait, valamint olyan világmárkák közül is válogathatsz, mint a Lego, Playmobil, Hasbro, Mattel, Siku és még rengeteg más ismert játék márka. A játékokon kívül babaszoba kiegészítőket, gyermek bútorokat, jelmezeket is találsz kínálatunkban, sőt, az iskolakezdéshez szükséges kellékeket (papír-írószer, iskolatáska) is beszerezheted nálunk. Ha szeretnéd kézbe venni, megnézni és lehetőség szerint kipróbálni a kinézett termékeket, várunk mintaboltunkban, ahol még több játék vár!

Lego és kockajátékok

Lego és kockajátékok

Az áruházban regisztrált és nem regisztrált felhasználók egyaránt vásárolhatnak. Amennyiben többször kíván vásárolni, javasolt a regisztráció, mivel így időt spórolhat meg. A bejelentkezett és regisztrált felhasználóinknak csak a termékeket kell kiválogatni, és a fizetés módját kell megadni, így rendelését gyorsan és könnyen leadhatja. A termékeket kategóriákba rendezve találja a bal oldalon. A kívánt kategóriát kiválasztva szűkíthet rá a keresett termékek csoportjára. Ha nem tudja mit keres, két lehetősége van a keresésre. Az egyik a gyorskereső, amely a jobb felső sarokban található.

Hirdetés
Logico játékbolt

Logico játékbolt

Áruházunkban főként olyan játékokkal lehet találkozni, amelyek a gyerekek képességeit, tudását, fejlődését segítik. A nálunk kapható termékekkel egyszerre játszik és fejlődik a gyermek. Cégünk a OUTSERVICE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Szombathelyen található. Az üzlet hivatalos megnevezése: BÓBITA Belvárosi Játékbolt és Fejlesztő Központ. Márkás termékeink a LOGICO termékcsalád két fő csoportra bomlik. A LOGICO PRIMO termékeket (2 és fél) 3 éves kortól iskolakezdésig javasoljuk, a LOGICO PICCOLO feladatlapok pedig jelenleg az iskolára készülődés megkezdésétől (nagycsoportosoknak télapóra, karácsonyra már ideális!) általános iskola 4-ig elérhetőek.

Mazsola játék

Mazsola játék

Mazsola játék webáruház, ahol a játékok nem zenélnek, csörögnek gombnyomásra. Itt a gyermekek ügyessége, kreativitása, logikája, mely életre kelti a játékokat. Bizonytalan vagy? blogunkban a gyermekek fejlesztéséről olvashatsz játékos formában. A videók pedig segítenek, hogy jobban megismerd játékainkat. Ha te is olyan játékot keresel, amely használata során szükség van a gyermek képességeire, nézz be áruházunkba!

Pandatanoda fejlesztő játékok

Pandatanoda fejlesztő játékok

A Pandatanoda.hu játék webáruházban gondosan válogatott gyerekjátékokat, fejlesztő játékokat, kreatív eszközöket kínálunk kedvező áron. Kínálatunkban kiváló minőségű fajátékok, puzzle-ok, társasjátékok, logikai játékok, építőjátékok, készségfejlesztő játékok, ügyességi játékok, kreatív készletek, festékek, filctollak, ceruzák, különlegességek, színezők, mozaik-, csillámkép készletek találhatók, melyeket folyamatosan bővítünk. Csilli-villi, villogó-zenélő, gagyi játékokat nálunk nem találsz. Nagyon ügyelünk a minőségre, szigorúan válogatjuk át a gyerekjáték kínálatunkat! Csak olyan játékokat tartunk a kínálatunkban, amelyeket mi is megvennénk vagy már meg is vettük a gyermekünknek, vagy amelyeket valamelyik gyerekes ismerősünk ajánlott.

Vesszőparipa Fajáték

Vesszőparipa Fajáték

Vesszőparipa fajáték webáruház magas minőségű, kreatív, fejlesztő fajátékok széles választékával várja Önt és gyermekét! A játékokat több éves tapasztalattal, nagy felelősséggel és szenvedélyesen válogatjuk össze. A fajátékok képviselik azt a magas értéket, ami mellett kiállunk, amit mi vallunk: hogy fejlesszék és előmozdítsák a gyermeki képzeletet és kreativitást. Azt keressük, hogy egy fajáték támogassa a gyermeki észlelést, tanulásra ösztönözzön játékos formában, ugyanakkor esztétikus legyen, és megfeleljen a kortárs dizájn elvárásoknak is. Széles választékban tartjuk a hagyományos, mégis örök fényű fajátékokat, mint a favonat, babaágy, játékkonyha, babaház, bölcső, natúr fatermékek, és nyitunk az új, a színes, a különleges igényeket kielégítő fejlesztő fajátékok felé. Célunk egy olyan játék gyűjtemény tartása, ahol az ár és az érték összhangban van, és ahol megtalálja a választását gyermek és felnőtt egyaránt.

Tuti menü