Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játszóházak képes leírás - Fejlesztő játék.tlap.hu
részletek »

Játszóházak - Fejlesztő játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fejlesztojatek.tlap.hu » Játszóházak
Keresés
Találatok száma - 11 db
Aranyalma Játszóház (Pécs)

Aranyalma Játszóház (Pécs)

Az Aranyalma Játszóház és Fejlesztő Központ a 2012/13-as tanévtől már a belvárosban is elérhető! A Pécs, Hungária úti gyönyörű új központunikban is sok-sok programmal, szolgáltatással várjuk a családokat !

Csodák Palotája (Budapest)

Csodák Palotája (Budapest)

Magánlátogatóként, ha családi, baráti program keretében érkeznek hozzánk nem kell bejelentkezni. Pedagógusoknak mindig ingyenes a kiállítás (akinek van érvényes pedagógus igazolványa, az mindig térítésmentesen léphet be a Csodák Palotájába: érkezzen bár csoport kísérőjeként vagy egyéni látogatóként).

Elevenpark (Budapest)

Elevenpark (Budapest)

Az Elevenpark játszóházban 4000 nm-nyi játéktérrel várjuk gyermekeit és Önt. Az egész napos szórakozást a buborékhegy, a trambulin, a Forma 1-es autók, a csúszdák, a mászófal és még sok más játék biztosítja. Szeretettel várunk minden gyermeket!

Élménysziget (Győr)

Élménysziget (Győr)

A játszóház létrehozásával a szülők álma vált valóra. A gyerekek megélhetik aktivitásukat, kreativitásukat, s közben a szülők nyugodtan intézhetik programjaikat. A gyermekeknek testet-szellemet fejlesztő, aktív kikapcsolódást nyújt.

Játekdzsungel (Szeged)

Játekdzsungel (Szeged)

Játékdzsungel Játszóház és Gyermekmegőrző nevéből és funkciójából adódóan egy fedett játszótér, mely elsősorban 0-10 éves gyermekek aktív szabadidő eltöltését hivatott ellátni. Mindezek mellett figyelmet fordítunk arra, hogy a szülők is hasznosan töltsék a nálunk töltött időt.

Mackó kuckója (Budapest)

Mackó kuckója (Budapest)

0,5-6 éves korig - gyermekmegőrzés és képességfejlesztés Budán a II. kerületben - Mackó kuckója szeretettel vár , egész napra vagy akár csak pár órára míg anya- apa dolgozik, bevásárol, szépül, vagy csak eltölt egy kis időt csendben... A valódi ismeret, az amit a gyermek önmaga szerez meg. A játék,a művészetek és az alkotómunka segítségével fokozható a megismerés, tudás iránti vágy.

Mestertánc játszóház (Budapest)

Mestertánc játszóház (Budapest)

Képességfejlesztő játszóházunkban akár pár hónapos kortól 14 éves korig biztosítunk a gyermekek részére olyan rendszeres (heti 1 vagy két alkalom) foglalkozásokat, amelyek elősegítik a fejlődésüket. Mindegyik korosztály számára célirányosan kidolgozott képességfejlesztő programokkal és eszközökkel vesszük célba az esetleges elmaradásokat, gyengébb területeket, és felzárkóztatjuk a gyermekeket

Mini Manó (Miskolc)

Mini Manó (Miskolc)

Miért a Mini Manó játszóház? Mert a a legjobb anyagokból, a legnagyobb szakértelemmel, a legolcsóbb belépődíj ellenében, a legnagyobbat, a legszigorúbb szabályoknak megfelelve építettük az Önök gyermekeinek ezt a gyönyörű játszóházat.

Tündérvirág Játszóház (Budapest)

Tündérvirág Játszóház (Budapest)

Tündérvirág Családi Napköziben játszóház is működik, hogy azok a kisgyermekek is eljussanak hozzánk, akiknek az anyukájuk otthon tud maradni, de tudják, hogy gyermeküknek a játékban formálódnak készségei, képességei, tulajdonságai, alakul viszonya a környezethez. Sok mozgáslehetőséggel, fejlesztő játékokkal várjuk a gyerekeket.

Hirdetés
Zabhegyező Játszóház (Budapest)

Zabhegyező Játszóház (Budapest)

A Káposztásmegyeri lakótelepen található Játszóház oldalaira vetődtél. Ez a klassz hely különféle elfoglaltságokat nyújt 2-12 éves gyerekeknek. A rengeteg játék mellett a játszóban dolgozó animátorok segítenek hasznosan eltölteni az időt. Nagyobb programok is szoktak lenni, és sokféle 1-2 hetente foglalkozást tartó szakkör is akad.

Zuglói Kerekerdő Játszókuckó (Budapest)

Zuglói Kerekerdő Játszókuckó (Budapest)

Játszóházunk Zuglóban szeretettel várja valamennyi gyermekes családot. A Kerekerdő azonban arra a valós igényre szeretne választ adni, hogy nem egy sokadik játszóház, hanem egy Hely, amely minden gyereknek és szüleinek egy idő után már csak a Kerekerdő lesz. Fejlesztő pedagógusaink körültekintően és szakszerűen foglalkoznak a bébiktől a már iskoláskorú gyerekekig minden korosztállyal. Fejlesztő játszókuckó, nem dühöngő ;)

Tuti menü