Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejlesztő játék linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Fejlesztő játék képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: fejlesztojatek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
 Függőhinták

Függőhinták

A hinta rendszeres alkalmazása a test teljes koordinációs összehangolódását, a biztos egyensúlyozás képességét eredményezi. Ennek következtében alakulnak ki a precízebb izommozgások, azaz a finommotorika ami az írástanulás egyik elengedhetetlen feltétele.

A kooperációs készséget fejlesztő játékok

A kooperációs készséget fejlesztő játékok

1. A háromrészes krokodil Cél: az együttműködés megtapasztalása, a kreativitás fejlesztése (Általános iskolásoknak ajánljuk.) A részvevők 3 fős csoportokká alakulnak. A kiscsoportoknak az a feladata, hogy egy állatalakot jelenítsenek meg a testükkel úgy, hogy a figura három részből álljon és mindegyik része mozogjon. Pl.: az egyik játékos a krokodil feje és karjaival, mint egy óriási szájjal tátogat; a másik játékos a krokodil teste, amely le-föl mozog, a harmadik a farka, amely jobbra-balra verdes. Ha elefántot formáznak, akkor az egyik a feje, amint hosszú ormányával éppen vizet szürcsöl, a másik kettő pedig az elefánt egy-egy füle, amivel legyezi magát. Az igazán ötletes megjelenítésnél minden résznek más szerepe van. Minden kiscsoport bemutatja a maga állatfiguráját, azután közösen kiválasztják azt a 3-4 alakot, amelyik a legjobban tetszett.

Ajándék oldal

Ajándék oldal

Mozgásfejlesztő-, egyensúlyérzék fejlesztő és felnőttek számára csapatépítő eszközök online webáruháza. Ezen eszközök alkalmasak: tartásjavításra, mozgáskoordináció javítására és csapatépítésre is. Készségfejlesztő játékok fából, logikai társasjátékok, csapatépítő doboz, egyensúly doboz, tornaszoba program

Ajándék webáruház

Ajándék webáruház

Az ajándékozás lényege hogy olyan meglepetést kapjon a kiválasztott, amire tényleg vágyik. Miért válasszon ajándékot a mi webáruházunkból? Mert garantáltan kiváló minőségű termékeket ajánlunk. Kínálatunkban új stílusú, divatos, mintás pólók, és különböző ajándéktárgyak széles választékát találja. Mintáink közt megtalálhatók: kutya, ló, macska, military, aligátor, sci-fi, farkas, tengeri állatok és még sok más izgalmas grafika. A pólók anyaga 100% beavatott pamut, amely mosás során nem megy össze és nem nyúlik ki, a játékokat pedig a német Legler cég szállítja részünkre, melyek a legmagasabb biztonsági és egészségügyi követelményeknek is megfelelnek.

Alapközpont

Alapközpont

Óvodás és kisiskolás gyerekekkel játszható fejlesztőjátékok gyűjteménye, melyek kötetlen játék közben fejtik ki hatásukat. A 6x36 lapos csomagból álló sorozat első 5 elemével önmagában is többféle játék játszható, de attól válik ,,családdá', hogy mindegyik egy-egy szempontváltás segítségével egy másik kártyával együtt, teljesen új játéklehetőségeket rejt magában - immár 72 db kártyával. A kártyákhoz ismertető füzet is tartozik, melyben részletes játékleírások és pedagógiai elemzések találhatók.

Angol letölthető hangoskönyvek

Angol letölthető hangoskönyvek

Animált mesék, mondókák, játékok a legkisebbeknek. Letölthető feladatlapok több témakörben. Szinte kezdő vagy alapvető angol nyelvtudás nélkül is használható képes feladatlapok nem csak gyermekek részére.

Aprókamóka

Aprókamóka

Aprókamóka Webáruház, ahol minden gyereket móka vár! Megbízható, minőségi gyerekjátékok az Aprókamóka Webáruházban. Webshopunkban a babajátékoktól elkezdve a fejlesztő játékokon, a kerti játékokon, a fiús és lányos játékokon keresztül mindent megtalál. Családi légkör és sok móka vár mindenkit! Folyamatosan bővülő árukészletünkkel várunk mindenkit.

AprókaTanoda

AprókaTanoda

Nekünk, az Aprókatanodában dolgozó családos szakembereknek, az a célunk, hogy felhívjuk a családok figyelmét arra, hogy milyen fontos a közös, minőségi idő eltöltése, ezen belül is a közös játék. Szeretnénk megmutatni, hogy az együttjátszás létfontosságú a gyermekek fejődésében és boldog életében. Ehhez pedig alapvető eszköznek tartjuk a fejlesztő játékokat, melyek segítik a szellemi, érzelmi és szociális fejlődést. Meggyőződésünk, hogy együtt, segítve egymást újra élvezhetik a szülők gyermekeik társaságát a közös játék során, újra tudnak együtt nevetni, játszani, mókázni, ezzel segítve a harmonikus fejlődést.

Aranyalma Játszóház (Pécs)

Aranyalma Játszóház (Pécs)

Az Aranyalma Játszóház és Fejlesztő Központ a 2012/13-as tanévtől már a belvárosban is elérhető! A Pécs, Hungária úti gyönyörű új központunikban is sok-sok programmal, szolgáltatással várjuk a családokat !

Hirdetés
Bang Játék

Bang Játék

A BANG! igazi westernjáték, amelyben egy csapat ravasz bandita és egy elszánt seriff küzd egymással. Ha egy férfi, kezében Winchesterrel, találkozik egy másikkal, akinél csak egy pisztoly van, azt gondolnád, az utóbbi halott ember... Hacsak a pisztoly nem egy Gyorstüzelő!

Barátságos internet

Barátságos internet

Ezt a honlapot a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) két másik civil szervezettel (INFORUM, Matisz) együttműködve hozta létre, abból a felismerésből kiindulva, hogy az információs társadalom kialakulásának egyik legfőbb akadálya az internettel kapcsolatos - részben jogos, részben alaptalan - félelmek, aggályok, tévhitek széleskörű elterjedtsége.

Barbie Játékok

Barbie Játékok

A legjobb barbis, Barbie babás játékokat próbáltuk összeszedni neked ezen az online játékos oldalon. Reméljük ez sikerült és megelégedéssel használod az általunk kínált játékokat, amelyhez nagyon jó szórakozást kívánunk Neked! Próbáld ki a Barbie logikai fejlesztős játékokat is, amelyek között számos kirakós, puzzle és egyéb az agyat is megmozgató játékok is vannak.

Barkács  játékok

Barkács játékok

Reméljük, hogy sem a barkácsolás sem a fűrészelés nem ment még ki a divatból. Ugyan lehet, hogy a lego játékok mellett manapság kevésbé használatosak ezek a játékok azt azonban mindenképpen érdemes tudni, hogy ez a tudás egész életen át hasznos marad.

Beltéri játszóterek

Beltéri játszóterek

A FunBox sorozat minden egyes eleme számtalan változatos, vonzó játékot tartalmaz. Kis helyigényüknek köszönhetően szinte bármely helyiségben elhelyezhetők és mindenek előtt kisebb gyermekek szórakoztatására alkalmasak. A sorozat tagjai a nagy játszóházak esetében is alkalmazott biztonsági követelmények betartásával készülnek, esetükben is lehetőség nyílik egyedi témaválasztásra, az egyedi megoldások betervezésére és kivitelezésére.

Betűdifferenciáló szókészlet

Betűdifferenciáló szókészlet

Ingyenesen letölthető betűdifferenciáló szókészlet elsősorban de nem kizárólag gyermekek részére. A letöltött pdf dokumentumban megtalálja a játékszabály részletes leírását is, amennyiben netán elakadna a felhasználás során.

Biztonságos böngészés

Biztonságos böngészés

Biztonság a gyereknek, nyugalom a szülőnek. Nyugodtan magára hagyhatja gyermekét internet használat közben. Nincs több vita a túlzott internetezés miatt. Nincs kínos helyzet a véletlenül feltöltött fotók miatt.

Crayola

Crayola

Kisebb gyerekek részére, kézügyesség fejlesztő termékek, pormentes kréta, lemosható zsírkréta, 3D-s krétaszett, ki - és lemosható valamint felújítható filcek, festékek. Minden termék természetbarát anyagokból készül, amely nem káros az egészségre.

Tuti menü