Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kreatív fejlesztős játékok képes leírás - Fejlesztő játék.tlap.hu
részletek »

Kreatív fejlesztős játékok - Fejlesztő játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fejlesztojatek.tlap.hu » Kreatív fejlesztős játékok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Barkács  játékok

Barkács játékok

Reméljük, hogy sem a barkácsolás sem a fűrészelés nem ment még ki a divatból. Ugyan lehet, hogy a lego játékok mellett manapság kevésbé használatosak ezek a játékok azt azonban mindenképpen érdemes tudni, hogy ez a tudás egész életen át hasznos marad.

Crayola

Crayola

Kisebb gyerekek részére, kézügyesség fejlesztő termékek, pormentes kréta, lemosható zsírkréta, 3D-s krétaszett, ki - és lemosható valamint felújítható filcek, festékek. Minden termék természetbarát anyagokból készül, amely nem káros az egészségre.

Crayola Webáruház

Crayola Webáruház

Crayola webáruház. Minden, ami egy kreatív alkotáshoz szükséges. A termékek között különböző korosztály számára, különböző eszközök állnak rendelkezésre. 1 éves kortól egészen 12 éves korig tudják a gyerekek használni.

Dobozvilág

Dobozvilág

A Dobozvilág olyan biztonságos, strapabíró, újrahasznosított anyagból készült papír készségfejlesztő eszközöket kínál gyerekeknek, szülőknek és oktatási intézményeknek, melyeket kreatívan, sokoldalúan használhatnak maguk a gyerekek, a szülők és a pedagógusok a játék és a nevelő munka során. Színezhetőek, dekorálhatóak, csupa öröm velük a játék!

Fakopancs

Fakopancs

Egyedi kivitelezésű fajátékok, amelyek a gyermekek képességeit, készségeit rendkívül sokoldalúan fejlesztik. Magyarország egyik legnagyobb fajátékkészlete. Cégünk közel 20 éve fajátékok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Mára sikerült elérnünk azt, hogy Magyarország legnagyobb fajátékkészletével rendelkezzünk.

Játékok birodalma

Játékok birodalma

Kreatív játékok kicsiknek és nagyoknak, ki ne emlékezne gyermekkorunk nyomdász játékaira amelyek fából és gumilapból készültek ezek az egykor olyan népszerű játékok szerencsére újra elérhetővé váltak.

Kócoska mesebolt

Kócoska mesebolt

Különleges, fejlesztő, minőségi játék Webáruház és játékbolt Veszprémben. Egyedülálló fejlesztő és kreatív játékkínálat, gyerekkönyvek, dekorációs termékek, diafilmek, apróságok. Tökéletes választás karácsonyra, szülinapra, névnapra, és minden más alkalomra.

Kreatív játékok leírásai

Kreatív játékok leírásai

Játékismerő honlapunkon azon játékokat igyekeztünk összegyűjteni, amelyek nem csak tartalmas szórakozást ígérnek gyermekeinknek, hanem kreatívak, fejlesztik készségeiket, így egy jó szórakozás keretében készülhetnek fel az élet megpróbáltatásaira. A játékok minőségére olyan neves - nemzetközileg elismert - cégek adják a garanciát, mint a Hasbro, Fisher Price vagy a Ravensburger. A gyártók a kreatív játékok megtervezésénél fontos szempontokat vettek figyelembe, valamint a termékeket gondosan tesztelték mielőtt azok a gyermekek kezébe, vagy a játékboltok polcára kerülhettek.

Logikai fajátékok

Logikai fajátékok

86 darabos LOGI-VÁR logikai várépítő játék mindössze 5 alkatrésztípust tartalmaz. 3 különböző hosszúságú gerendaméretet, valamint készletenként 2 db. kisebb és 2 db. nagyobb tűzfal elemet. Ennek ellenére gyerekek a legegyszerűbb építményektől mint karám, a legbonyolultabb szerkezetekig szinte bármilyen térbeli struktúrát megépíthetnek.

Hirdetés
Tulli játékbolt

Tulli játékbolt

Kétoldalú falra akasztható tábla krétás és mágneses, filctollas felülettel (a képen látható betűk és filctoll nem tartozékai a csomagnak). Mérete: 45x45 cm. Mindkét tábla könnyen tisztítható és újra használható.

Tuti menü