Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Letölthető fejlesztős játékok képes leírás - Fejlesztő játék.tlap.hu
részletek »

Letölthető fejlesztős játékok - Fejlesztő játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fejlesztojatek.tlap.hu » Letölthető fejlesztős játékok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Angol letölthető hangoskönyvek

Angol letölthető hangoskönyvek

Animált mesék, mondókák, játékok a legkisebbeknek. Letölthető feladatlapok több témakörben. Szinte kezdő vagy alapvető angol nyelvtudás nélkül is használható képes feladatlapok nem csak gyermekek részére.

Betűdifferenciáló szókészlet

Betűdifferenciáló szókészlet

Ingyenesen letölthető betűdifferenciáló szókészlet elsősorban de nem kizárólag gyermekek részére. A letöltött pdf dokumentumban megtalálja a játékszabály részletes leírását is, amennyiben netán elakadna a felhasználás során.

Fekete Péter

Fekete Péter

Játékkártya-készlet. A lapon látható kártyákat ki kell vágni, ezután a játék a Fekete Péter szabályai szerint játszható. Mi is pontosan a Fekete Péter? Kártyajáték 2-6 gyermek részére, amelyben a végén az veszít akinél a Fekete Péter megmarad

Mesekönyvek

Mesekönyvek

A csirkék visszavágnak! vagy a Snowy 4 - A kis jegesmedve kalandjai, hogy csak a legismertebb letölthető játékokat ajánljuk erről a portálról ahol számos nem csak gyerekek számára használatos fejlesztős játékokat találsz meg.

Varázsbetű

Varázsbetű

Társasjáték-készlet kivágható játékkártyákkal bővítve. A letöltött .pdf dokumentumban megtalálja a játékszabály részletes leírását is, amennyiben esetleg elakadna, hogy mit is kell pontosan csinálni ebben a kártyás táblajátékban.

Tuti menü