Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Logikai fejlesztő játékok képes leírás - Fejlesztő játék.tlap.hu
részletek »

Logikai fejlesztő játékok - Fejlesztő játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fejlesztojatek.tlap.hu » Logikai fejlesztő játékok
Keresés
Találatok száma - 13 db
Alapközpont

Alapközpont

Óvodás és kisiskolás gyerekekkel játszható fejlesztőjátékok gyűjteménye, melyek kötetlen játék közben fejtik ki hatásukat. A 6x36 lapos csomagból álló sorozat első 5 elemével önmagában is többféle játék játszható, de attól válik ,,családdá', hogy mindegyik egy-egy szempontváltás segítségével egy másik kártyával együtt, teljesen új játéklehetőségeket rejt magában - immár 72 db kártyával. A kártyákhoz ismertető füzet is tartozik, melyben részletes játékleírások és pedagógiai elemzések találhatók.

Aprókamóka

Aprókamóka

Aprókamóka Webáruház, ahol minden gyereket móka vár! Megbízható, minőségi gyerekjátékok az Aprókamóka Webáruházban. Webshopunkban a babajátékoktól elkezdve a fejlesztő játékokon, a kerti játékokon, a fiús és lányos játékokon keresztül mindent megtalál. Családi légkör és sok móka vár mindenkit! Folyamatosan bővülő árukészletünkkel várunk mindenkit.

Bang Játék

Bang Játék

A BANG! igazi westernjáték, amelyben egy csapat ravasz bandita és egy elszánt seriff küzd egymással. Ha egy férfi, kezében Winchesterrel, találkozik egy másikkal, akinél csak egy pisztoly van, azt gondolnád, az utóbbi halott ember... Hacsak a pisztoly nem egy Gyorstüzelő!

Dominó

Dominó

Az európai eredetű dominó játék a 18. századból származik. A dominó kocka két részből áll, mindegyiken 0-6 pontokból álló kombináció található. A dominó népszerű társasjáték fiatalok és öregek körében egyaránt. Manapság a klasszikus dominó mellett megjelentek a gyerek dominók is, amelyik számok helyett ábrákat tartalmaznak

Fejlesztő táblajátékok a nevelésben

Fejlesztő táblajátékok a nevelésben

Fő célom azoknak a táblás játékoknak és felhasználási körüknek a bemutatása, amelyek révén rendkívül sokrétű készség és képesség fejlesztés valósulhat meg az iskolás gyerekeknél. Mire alapozom mindezt? A hejőkeresztúri iskolában felhalmozott sokéves tapasztalatra. Milyen játékokról, játékcsaládokról van szó? Mancala (Leütősök), Amőba (Vonalnyerők), Malmok, Reversi (Színváltósok), Blokus (Lerakosgatósok), Backgammon (Dobókockások), ?brazil? Dáma (Dámák), hogy csak néhányat említsek. Miben nyilvánul meg a fejlesztés? Ezek a játékok már spontán módon is hatnak, irányítottan pedig még jobban: játéklapok, feladatlapok, gyakorlatok, ?bátorságpróba?, Hétpróbák, Logikaszinók stb. révén. Mit nyerhetünk velük? Ideális esetben és röviden: leleményes, döntésre képes, önmaguk és mások érzelmeit kezelni tudó, probléma megoldásban jártas, magabiztos fellépésű, sportszerű, együttműködni tudó, vidám gyerekeket.

Izgalmas csapatépítés? Igen!

Izgalmas csapatépítés? Igen!

Hatféle kiszabadulós játék várja Csepelen azokat, akik elég agyafúrtnak tartják magukat ahhoz, hogy megbirkózzanak velük. A csapatépítés egyik legjobb módja, ha a munkatársak, baráti társaságok közösen vágnak neki a kijutós játék megoldásának. A 400 négyzetméteres, konferenciateremmel és kiszolgálóhelyiségekkel is rendelkező pincerendszer kiváló rendezvényhelyszín lehet szakmai összejövetelek, lány- és legénybúcsúk számára a retro és a modern stílust elegyítő, indusztriális hangulatával. Keress minket!

Kártyás logikai játékok

Kártyás logikai játékok

A legismertebb és a legkülönösebb kártyajátékok, történetei és szabályai hírei egy csodálatos weboldalon. A játékkártya honlap bemutatja a kártyázás történetét a kártyák gyártását és emlékeit. Gyerekek és felnőttek számára is sok-sok kártya szabállyal bemutatott kártyajáték.

Logikai játékok óvodásoknak

Logikai játékok óvodásoknak

Kisgyermekeknek, óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánlok fejlesztő játékokat. Betűvető és kirakós játékok, puzzle játékok a legkisebb gyermekek számára is. Gyermeke ezen eszközök segítségével játszva tanulhat.

Magic Box

Magic Box

Gondolkodik mivel szórakoztassa vendégeit, ügyfeleit, partnereit, hogyan dobja fel rendezvényét? Csak egy varázsütés, és máris ott termünk bármilyen rendezvényen: kiállításokon, vásárokon, születésnapokon, zsúrokon, falunapokon, céges rendezvényeken, óvodákban, iskolákban, vagy akár otthonában.

Hirdetés
Mandorla, egy remek logikai játék

Mandorla, egy remek logikai játék

A magyar fejlesztésű Mandorla logikai játék egy első ránézésre egyszerű, ám igen nehéz játék. A több színben is megvásárolható játék szimbóluma a két kör szélén 120 fokban mozgatható és összekeverhető. A lényeg ezeknek a daraboknak a mozgatásával visszaállítani az eredeti állapotba. A készségfejlesztő célú logikai játék minden korosztály számára feladja a leckét. Aki már ismeri tudja, hogy legalább olyan nehéz, ha nem nehezebb kirakni, mint a neves Rubik kockát. Egy baráti, vagy családi összejövetelt szórakoztató élménnyé varázsolhat, remek időtöltés a Mandorla.

Marrakesh

Marrakesh

A Marrakesh a szőnyegkereskedők logikai játéka: három játékos esetén mindenki 15 szőnyegdarabot kap (játékosonként 1-1 szín), melyet maguk előtt helyeznek el. Ha négyen játszotok, mindenki 12 azonos színű szőnyeget kap. Döntsétek el, ki kezd, majd ezután az óramutató járása szerint haladjatok körbe!

Okosjáték

Okosjáték

Az üzletünkben és webáruházunkban megtalálhatóak az új generáció játékai és a hagyományosnak tekinthető fajátékok is. Forgalmazzuk többek között a CLICS, Zoob, Geomag építőjátékokat, a Thinkfun, Smart Games, Gigamic, Selecta, Orchard, Quercetti, Nathan készségfejlesztő és társasjátékait, valamint fajátékokat széles választékban.

Vavilokids

Vavilokids

Játékaink filc alapanyagból készülnek, melyre hímezve vannak a figurák és mindez rugalmas mágnesre van rávarrva. Mindegyik figura kézzel készített egyedi darab. Teljesen ártalmatlan és természetbarát anyagokból készülnek a termékeink.

Tuti menü