Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mozgásfejlesztő játékok képes leírás - Fejlesztő játék.tlap.hu
részletek »

Mozgásfejlesztő játékok - Fejlesztő játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fejlesztojatek.tlap.hu » Mozgásfejlesztő játékok
Keresés
Találatok száma - 16 db
 Függőhinták

Függőhinták

A hinta rendszeres alkalmazása a test teljes koordinációs összehangolódását, a biztos egyensúlyozás képességét eredményezi. Ennek következtében alakulnak ki a precízebb izommozgások, azaz a finommotorika ami az írástanulás egyik elengedhetetlen feltétele.

Ajándék oldal

Ajándék oldal

Mozgásfejlesztő-, egyensúlyérzék fejlesztő és felnőttek számára csapatépítő eszközök online webáruháza. Ezen eszközök alkalmasak: tartásjavításra, mozgáskoordináció javítására és csapatépítésre is. Készségfejlesztő játékok fából, logikai társasjátékok, csapatépítő doboz, egyensúly doboz, tornaszoba program

Beltéri játszóterek

Beltéri játszóterek

A FunBox sorozat minden egyes eleme számtalan változatos, vonzó játékot tartalmaz. Kis helyigényüknek köszönhetően szinte bármely helyiségben elhelyezhetők és mindenek előtt kisebb gyermekek szórakoztatására alkalmasak. A sorozat tagjai a nagy játszóházak esetében is alkalmazott biztonsági követelmények betartásával készülnek, esetükben is lehetőség nyílik egyedi témaválasztásra, az egyedi megoldások betervezésére és kivitelezésére.

Discovery jatekbolt

Discovery jatekbolt

A játék a gyermek mindennapi szükséglete. Egy élvezetes tevékenység, játékos tanulás, mely lehetőséget teremt arra, hogy együttműködjön másokkal, problémákat oldjon meg. Játszva tanul meg olyan dolgokat eközben, amelyeket sehol másutt nem tanulna. Az emberi kultúra egésze azon a képességünkön alapszik, hogy tudunk játszani.

Fabiciklik

Fabiciklik

Többféle bringa gyermekek részére akár alumíniumból akár fából vagy műanyagból. A fabiciklinek 12'-os tömörgumi csapágyas kerekei vannak. A fabicikli 3-szorosan állítható ülésmagassággal rendelkezik (31/35/39cm)

Játszótér megoldások

Játszótér megoldások

A kertben elhelyezett különféle gyermekbarát játékok jelentősen képesek fejleszteni elsősorban gyermekkorban a mozgáskoordinációt ezáltal nem csak fizikailag hanem más különféle képességfejlesztő szempontokból is előnyére válhatnak gyermekei számára.

Játszótéri eszközök - ronkfavilag.hu

Játszótéri eszközök - ronkfavilag.hu

Kínálatunkban a legkülönfélébb játszótéri eszközök között válogathat. Akár a gyerekek számára készül kerti játszótér, akár testedzésre is megfelelő felnőtt játszótér telepítésén gondolkodik, mi segítségére leszünk. Számos rönkfából készült kerti bútor és építmény is elérhető választékunkban. Többek között fa hintaágy, ülőgarnitúra, szék vagy pad rendelhető tőlünk, de megbízhat minket az előtető, a szaletli, sőt akár a kerti tároló megépítésével is. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk. Keressen bátran!

Kerti fa játékok

Kerti fa játékok

A gyerekek játék közben fedezik fel a világot. Kerti fa játékaink segítik a gyermeke koordinációs képességeinek, erőnlétének és a mozgásképességének a fejlődését. A játszótereken sokszor előfordulhat, hogy a hinták vagy a csúszdák foglaltak. Erre megoldás az általunk forgalmazott kerti fa játékok, melyek komplett otthoni játszóteret nyújtanak! A napsütés és a friss levegő jótékony hatással van a fejlődő szervezetre, ha pedig játszóteret csinálunk az udvarból, akkor a gyerekek örömmel fognak kimenni a szabadba. A hinták már egészen kis kortól használhatóak, persze csak szülői felügyelet mellet. Termékeink nagyon tartósak és strapabíróak, és teljesen gyerekbarát anyagból készültek.

Kópé fajátékok

Kópé fajátékok

A terápiás és sporteszközök fejlesztik a gyermekek mozgáskoordinációját, egyensúly és irányérzékét, testképét, tapintási képességeit. Az ügyesedéssel egyidőben nő önbizalmuk, felszabadulnak gátlásaik, nagyobb biztonsággal alakítanak ki és élik meg társas kapcsolataikat.

Hirdetés
Légvár-ugrálóvár bérlés Budapesten

Légvár-ugrálóvár bérlés Budapesten

Meglepné valami egyedivel a gyerekét? Béreljen ugrálóvárat tőlünk! A Happy Jump nevű játékeszközünk folyamatos légbefúvással üzemelnek, mind kül-, mind beltéren használhatóak, 3-tól 10 éves korig, családoknak ajánljuk. A Happy Jump az alábbiakból állnak: befúvó berendezés, hordozható táska, rögzítőcövek. A bérlés menete: A bérelni kívánt ugrálóvárunk igénylése esetén egy szerződés kitöltése kötelező. Ezt követően ugrálóvárunkat átadjuk, illetve külön kérésre kiszállítjuk, és üzemkész állapotba hozzuk. A Happy Jump egy hordozható táskában, egy normál autó csomagtartójában is szállíthatóak. Tömegük 18 és 28 kg között van. A Happy Jump nevű játékeszközeink részei: - befúvó ventilátor, aminek segítségével viszonylag gyorsan, 3-4 perc alatt üzemkész lesz az ugrálóvár és folytonos befúvással használható (230 V-os hálózati feszültségről működik), - az összes játékeszközünkhöz adunk egy üzemeltetési útmutatót, - a csomag magában foglalja az ugrálóvárat, a rögzítőcölöpöket, az alátétponyvát, illetve a befúvó ventilátort.

Lovacskás hintaló

Lovacskás hintaló

A Lovacskás hintaló a szivárvány színeiben játszik, szinte elnyűhetetlen, fogója és a nyerge puha tapintású. 23 kg-ig terhelhető, műanyag, kedves kis lovacskás hintaló, 17 cm-es ülési magassággal. Akár 3-4 éves kortól használható.

Meteor játékok

Meteor játékok

A poi vagy más néven ahogy Magyarországon ismerté vált a meteor a keleti kultúrák gyümölcse. Mára meghódította a világot és rengeteg embernek jelent remek elfoglaltságot, szórakozást és még több embert szórakoztat látványával. Működési elve a centrifugális erőhatáson alapul. A játék lényege, hogy a két kéz mozgását kell összehangolni úgy, hogy a poi-ok ne akadjanak össze.

Mozgásfejlesztő játékok boltja

Mozgásfejlesztő játékok boltja

A fekvő hinta a bölcső helyettesítője. Lehet benne aludni, pihenni, hintázni és az ajándékba adott szenzoros torna feladatokat végezni. Alagútban (45x180 cm) bújócskázás a gyerekek nagy kedvence. (pl egy alagútban 4 féle képpen lehet végigmászni) Az önfeledt bújócskázás során észrevétlenül fejlődik a gyermek mozgáskultúrája és térérzékelése.

Mozgásfejlesztő készlet

Mozgásfejlesztő készlet

A diszlexia és a tanulási zavarok egyik kiváltó oka az idegrendszer fejlődésének elmaradása, megakadása. Az idegrendszer fejlesztésének kulcsa sok esetben a mozgás. A kimaradt mozgásformák gyakorlásával az idegrendszer fejleszthető, és ezzel a tanulási képesség javul.

Óvodai eszközök

Óvodai eszközök

Óvodai eszközök webáruház, ahol fejlesztő játék termékek közül választhat rendkívül kedvező áron. Szókincsfejlesztés, hallás és memória fejlesztő játék kínálat, minden ami az ovis játék gyűjtemény elengedhetetlen kelléke. A fejlesztő játék leírása mellett további képeket tekinthet meg, ha ellátogat óvodai játék online áruházunk honlapjára.

Tanuló bringa

Tanuló bringa

A tanulóbicikli legfőbb előnye az, hogy a gyerekek egyedül, segítség nélkül tanulnak meg vele két keréken egyensúlyozni. Ha eljön az ideje, a futóbiciklizésben rutint szerző gyerek, csak átül a pedálos kétkerekű bringára és egy kis gyakorlás után már teker vele. Nem kell időt vesztegetni a seprűnyél után való szaladásra, hiszen mindezek nélkül is képesek a gyerekek megtanulni biciklizni.

Tuti menü