Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvtanulást segítő játékok képes leírás - Fejlesztő játék.tlap.hu
részletek »

Nyelvtanulást segítő játékok - Fejlesztő játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fejlesztojatek.tlap.hu » Nyelvtanulást segítő játékok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Játékfutár nyelvi játékok

Játékfutár nyelvi játékok

Anyanyelvünket a magyar nyelvet vagy egyéb idegen nyelvek elsajátítását segítő első gyermek játékok. Egyszerűek és könnyen kezelhetőek így szinte minden korosztály számára javasolhatók ezek a játékok.

Játékváros

Játékváros

Oktató, fejlesztő társasjátékok széles választéka, amelyek között kezdő angol nyelvtanulást segítő dobozos játékok ajánljuk az első körben, például: Noris Angol gyermekeknek I. rész vagy a Noris Angol kiegészítő játék.

Sapientino Mickey Egér Kvíz-Angol

Sapientino Mickey Egér Kvíz-Angol

Miki Egér (Mickey Mouse) Kvíz segítségével gyermeke játékosan sajátíthatja el az angol nyelv alapjait. Egyszerű szerethető tanulást segítő játék, amellyel gyermek viszonylag rövid időn belül egyedül is képes lehet játszani.

Szókincs fejlesztő játék

Szókincs fejlesztő játék

A játék szókincsét és feladványait nagyobb gyerekek (tíz éves kor fölött), felső tagozatosok, középiskolások, fiatalok és felnőttek számára állítottuk össze. A kártyákon két tudásszinten szerepelnek kérdések, így a Smart Cards középhaladó része egyaránt élvezetes és hasznos azoknak, akik csak egy-két éve tanulnak angolul és azoknak is, akik már érettségire vagy szóbeli vizsgákra készülnek.

Tuti menü