Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online fejlesztős játékok képes leírás - Fejlesztő játék.tlap.hu
részletek »

Online fejlesztős játékok - Fejlesztő játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fejlesztojatek.tlap.hu » Online fejlesztős játékok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Barbie Játékok

Barbie Játékok

A legjobb barbis, Barbie babás játékokat próbáltuk összeszedni neked ezen az online játékos oldalon. Reméljük ez sikerült és megelégedéssel használod az általunk kínált játékokat, amelyhez nagyon jó szórakozást kívánunk Neked! Próbáld ki a Barbie logikai fejlesztős játékokat is, amelyek között számos kirakós, puzzle és egyéb az agyat is megmozgató játékok is vannak.

Elefánt kifestő

Elefánt kifestő

Egy igen kreatív színezős játék az elefánt kifestő, amellyel akár már a legfiatalabb korosztály is bátran játszhat. Megtanulhatod a színeket, az ecset használatát és saját kreatív képességed is kipróbálhatod.

Farmos játékok

Farmos játékok

Az interneten fellelhető farmos, farmeres játékok fejlesztik minden ember stratégiai gondolkodásmódját. Meg lehet tanulni az alapvető közgazdasági alaptéziseket a kereskedelem révén és nem utolsó sorban némi mezőgazdasági ismeretet is szerezhetünk. Igaz ez csak virtuálisan van így, de legalább azt megtanulhatjuk, hogy melyik állat tojik tojást és melyik adja a tejet.

Játékok

Játékok

Egy magyar nyelvű online játékgyűjtemény, ahova a legújabb játékok kerülnek ki naponta részletes magyar leírásokkal és persze kiemelkedő magyar közönséggel. Ha unatkozol, nincs jobb dolgod vagy játszva szeretnél tanulni, akkor próbáld ki ezt a játékoldalt nem fogsz benne csalódni annyi fix

Mahjong

Mahjong

A kínai eredetű madzsong nem csak szórakozásra jó, hiszen ez a fajta táblás játék gondolkodásra késztet. Fejleszti a gyermekek és a felnőttek kombinatorikai készségég, amely jól jöhet a későbbi komolyabb tanulmányok során is. Aki kedveli a táblás játékokat és egy jó mahjongg játékot keres, az feltétlen próbálj ki ezt a játékoldat is.

Olvasnijó

Olvasnijó

Interneten olvasható (hallgatható) mesék Arany Lászlótól Csukás Istvánig a legnépszerűbb meseírók művei. Gyermekeknek és szülőknek egyaránt javasolható. Egyszerű de átlátható grafika egyedi tartalommal.

Rendőr játékok

Rendőr játékok

Miért fejlesztenek a rendőrös játékok? Mert sok olyan van közte amely megtanít a helyes közlekedésre a valós forgalomban, hiszen nem mindegy az, milyen sebességgel megyünk az autóval, mivel sok a közlekedés egyéb szereplője is befolyásolja a saját megszokott és berögződött szokásainkat. Például zebra előtt a gyalogos is megáll nem csak az autó. Nem is kell külön beszélni a jelzőlámpák jelentőségéről, hiszen ezek is mind mind nagyon fontos dolgok. De ezen az oldalon gyerekek és felnőttek egyaránt megtanulhatják azt, hogyan lehet parkolni egy autóval biztonságosan és épségben. Mikor kell a kormányt milyen irányba tekerni ésatöbbi

Tuti menü